Ne Olacak Şimdi


 Sonunda kendimi hasta etmeyi başardım. O kadar da bakıyordum halbuki. Üç gün içerisinde 2 elma 4-5 adet de mandalina yedim. Meyve hiç yemeyen biri için iyi denebilir bu rakamlar. Peki ama bu hastalık da neyin nesi.

 Saat sabahın 6 buçuğu ben hala uyuyamadım. Eh bundan sonrasını da uyumamaya karar verdim. Birazdan gün hareketlenmeye başlar. Ben de hastaneye giderim belki.

 Başım fena halde ağrıyor. Gribin mide bulantılı olanını da hiç görmemiştim. O kadar da yoğurt çorbası yapıp içtim. Gamze de gelince ıhlamur yapırverdi bana sağ olsun ve bir mandalina daha tükettim. Ama bu hastalık epey nazlı çıktı.

 Şu saate kadar beynimi oyalamak adına bulmaca çözdüm biraz. Bu ara fena sardı zaten. Sonra telefonda oyun oynadım. O da dayanamadı şarjı bitti. Ama bu mide bulantısı geçmedi ve elbette baş ağrısı.

 Blog yazıp beynimi yine oyalamak istedim ama artan bir mide bulantısıyla daha karşı karşıyayım. Ne yapsam ki?

Yorumlar

  1. Geç vakitlere kadar durduğunuza göre büyük ihtimalle ayaklarınız hareket etmediği için üşümüştür ve bu nedenle böyle bir rahatsızlık geçirmişsinizdir. Önce doktora, sonra da ayaklarınızı sıcak tutmayı deneyin diye bir tavsiyede bulunabilirim :=) Benim de sıklıkla başıma gelir de :-)

    YanıtlaSil
  2. Zannetmiyorum.

    Nasıl neden olduğu konusunda da bir fikrim yok. İnat ettim biraz da elbet vücudum yorgun düşecek ve uyuyacağım diye düşündüm öyle de oldu. :)

    Grip işte. Doktora da gittim.

    Sağ olun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Hay Aksi" Eseri Üzerine

Mesai Arası 3

Pamuk Şekeri