Pamuk Şekeri


 Pamuk şekeri, helvası tadında yazı hiç yazmamak..

 İşte o ben oluyorum efendim. Hiç, bir oturmaya yazı yazamam ben. İki satır üç satır neyse yazar terk ederim ki o acıyla olgunlaşsın. Bak ya tanımlarkene bile bir caniliğim var ortada. Yazım sırlarımı da beyan ettim. Görülür bir çaba, yazacağım işte.

Ne diyordum ben. Pamuk şekeri, evett..

 Üsküdar sahilde annem, kuzenlerim, yengem falan ilerliyoruz. Bir amca arabasının arkasında pamuk şekeri üretip satıyor. Market, bakkal gibi yerlerdekilerden daha büyüktü. Fiyatı da onlara oranla büyüktü. Şimdi bunu nasıl görmem, yazmadan nasıl geçerim. Ne ise aldık pamuk şekerleri ilerliyoruz. O zamanlar pınar daha yok. Özgürlüğün doruklarındayım tabi.

 Sonra bu gün yurttan arkadaşlarla Uşak'ta çarşamba pazarına gittik. Hiç pamuk şeker satan göremedim. Kendime bir tane elbise aldım. 7,5 TL'ye. Elbiseyi aldığım amca Diyarbakır'lıymış, bir de Trabzonsporu tutuyormuş. Kısa bir sohbet ettik ben de sanki çok biliyormuş gibi maç muhabbeti yapıyorum, bu yıl içerisinde izlediğim tek bir futbol maçı da yoktur. Anadolu takımıdır, iyidir. Herkes cici cici trabzonsporu tutabilir pekâlâ. :)

 Bir de meleğime saat aldım. Pek bir şanssızım böyle şeylerde. Bozuk çıktı. Olsun görüntüsü yeter. Ben taktım şimdilik. Dayanamadım çok cici.


Bakim...
Sanki benziyor pamuk şekerine bu yazı.
Cici de demişim bir kaç defa.
Olacak olacak bu iş. :)

Dipnot: Pek sevgili dostum, kardeşim, can, ciğerim Fatmanur'un doğum günü bu gün. Notum ona geç ulaşacaktır ama olsun. Yüreğine sevgi gönderiyorum. Hissetti mi diye sual olacaktır tarafımdan. Sonra buraya kaydı düşülmelidir. İyi doğdun klişesi yapmıyorum sayın okur çünkü henüz yaşlanmadı. Hep lisedeki halimizle anılarımızlayız. Eskiye derin özlemle.

Yorumlar

  1. olacak olacak :))
    gayet başarılı gidiyosun:)

    fatmunara selam sole o zaman kutlayalım biz de ayıp olmasın;)

    YanıtlaSil
  2. Aleyküm selam.

    İşi inada sürmeyeyim ben yeter ki. :)

    Şimdi bir kitap bitirdim onun notunu düşeceğim.
    Pamuk şekeri, seri katile özendi. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Hay Aksi" Eseri Üzerine

Ferah Uyusun Ruhun...