Hep Benimle Kal Blogum

 Ayrılıklar güzeldir. Değer kıymet açısından kutsal bulurum.
 Bir arkadaşın uzun bir süreden sonra sevdiği ile konuşmaya başlamasına vesile olmuşum. Yaptığım bir şey de yok ortada. Sadece unutulmayanı hatırlattım ve neden konuşmuyorsun, ulaşamaz mısın ona gibi sorular sormuştum. Bundan cesaret alarak bir şekilde ulaşmış ve aralarında hoş sohbetler geçmiş. Daha onlar nasılsın, neler yaptın sohbetlerinde iken ben evlendirdim onları düğünlerine bile gittim. Bir acelecilik ki sormayın.

***

 Yukarıdaki kısmı yazdığım gün elimden alındı blogum. Ama suç tamamen benimdir kabul. Madonna'nın klibini izleyeyim dedim. Youtube doğum tarihimi istemiş ben de günün tarihini girdim. Girdim ama neden bir sorun. Baktım tarih 1 Nisan. Tûba'ya şaka yapayım diye muzurluk düşünürken yaptım bu hatayı. Blogum yaş nedeniyle kapatıldı. Nasıl üzüldüm. Sonrasında kimlik bilgilerimi vererek kurtuldum maalesef. Bir arkadaş Allah'ın sopası yok şeklinde yorum getirdi buna. :)

 Gelelim şakama. Güzel bir şaka oldu. Her ne kadar intikamının kötü olacağını bilsem de. Bir önceki gece 1 Nisanın ilk saatlerine tekabül ediyor ki bu. Tûba kattan kızlara deprem oldu şakası yapmış iki kız arkadaşta korkmuşlardı. Ben de hemen onların yanına gittim. Şaka yapalım diye. İntikam duygularını dürtükledim. Bütün katı organize ettik. Bir arkadaş Tûba'nın yatağının altına girdi. Marketten gelen Tûba bir yandan üstündekilerden kurtulurken bir yandan benimle konuşuyor, bolca günahımı alıyordu. :)

 Su şişesini eline aldı tam yatağına otururken arkadaş ayak bileğini tuttu. İrkilmeyle beraber bendeki kahkahalar... Ardından gelen "kim o, kim" sorusu bizim kızın 3-5 saniyelik korkusu... Tûba'nın korkusu da bu kadar olur. O kadar uyanık ki bu kadarı bile yetti. Bizim için nasıl planları var bilemiyorum tek bildiğim çok korkacağım. Değer mi? Değer vallahi.

***

 Yaklaşık bir aydır boyun ağrısı çekiyorum. Sabahları oturarak uyuyorum neredeyse. Yatağın her karesini kullanıyorum fakat yine de kurtulamıyorum boyun ağrısından. İki hafta önce doktora gitmiştim. Yanımdaki hasta doktordan çok fena azar işitince sesimi çıkaramadım verdikleriniz ilaç mı kas gevşetici krem mi diye soracaktım. İlaç vermiş ve ilaçlardan iki tane almamla beraber midemle bozuştuk. Ben de kullanmayı bıraktım. Geçer gibi olmuştu tam ki bırakınca tekrar etti. Kendi doktorumu aradım. Fizik tedavi doktoruna görünmemi söyledi. Burada fizik tedavi hastanesi Uşak'ın başka bir yerinde imiş. Sora sora bindim minibüslerden birine. Yanlış olanına binmişim bir de sayısı varmış Halk konutları 1 diye. Bana tarif edeni yanaklarından öpüyorum..!
Şöfer bey en yakın yerde indirdi, kalan yolu tabanvay ile aldım. Hastaneye gittim saf saf etrafıma bakınıyorum. Neresi burası yahu nereye geldim diye. Ama canım fena halde kaybolmak istedi. :) Doktorun yanına girdim. Hastalığımla da övündüm. Küçük bir ilin ilçesinde skolyoz hastası ile kaç doktor karşılaşabilir ki. :) Aman korktuğum bir şey de yokmuş. Tıpta fibrositis halk dilinde şu çok sık duyduğumuz kulunç gelmiş benim boynumu bulmuş. Kaç haftadır kötü bir şey söyleyecek diye erteledim gitmedim doktora. Sınavlardan sonra fizik tedavisine başlayacaklar. Hadi bakalım hayırlısı. Bu arada gittiğim yer güzel bir yerdi. Şu filmlerdeki kuş uçmaz kervan geçmez mekanlarda bulunan durakların aynısından bir durakta oturdum ve minibüs gelince de bindim ilaçlarımı alıp pek sevgili yurduma geldim. Baktım bu kulunç neymiş ne değilmiş. Kas topaklanması diye açıklamış bir ekşi sözlük yazarı. Bir avuç kas vardır zaten ben de onlar da işe yarayacağı yerde ağrı veriyor yahu. Ne topaklanıyorsunuz dursanıza durduğunuz yerde. Güzel güzel işlevinizi görün işte.

 Sınavlar geliyor bir de. Gelsin istemiyorum ama geliyorlar. İyiydi böyle ya. Zaten misafir sevmem ben niye geliyorlar anlamıyorum. :)

Yorumlar

  1. bu şahikanın hep çok fena olduğu hakkında bi his vardı içimde hamidoş amma kayıtlı kuyutlu olmuş iyi olmuş :))
    deprem diye şaka mı yapılır yahu...

    şimdi efenim kulunç denen konu çok sıkıntılı bir konudur...
    ihmal edilirse ne sıkıntılar yaşatır insana bilirim.

    detaylı bilgi tavsiye almak istiyosan sıradan bi sazana sor anlatır sana.
    bu konuda dertli.
    benim selamımı söle.

    hahahaaa
    hamili kart yakinimdir gibi oldu ya neise.

    YanıtlaSil
  2. Fena ki na fena absalom. O odaya gelirken masum masum şarkı söylüyor ben de kıs kıs gülüyordum. Başına geleceklerden habersiz garibim diye. Ama şimdi ben şarkı söyleyemiyorum o yine de gülüyordur.

    İntikam ne demek gösterecekmiş bize..
    Korkuyorum... :)))

    :))
    O sıkıntıyı yaklaşık bir aydır yaşıyorum. Sınavlardan sonra fizik tedavisine başlanacak şimdilik ilaç sürüyorum.
    Ders çalışınca sabahlar yine kabus oluyor ama ne yapayım. Geçmem lazım şu illet dersleri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pamuk Şekeri

"Hay Aksi" Eseri Üzerine

Ferah Uyusun Ruhun...